de Navegació i Catalogació

Instal·lacions

1998-2017 HETERÒNIMS: D’UNA INTERSECACIÓ DE PROCESSOS 
de Privat i Públic

de Navegació i Catalogació
En “de Navegació i Catalogació” el Col·lectiu Puntes, s'apropia de “Vela de deesses”, una obra de l'any 1995 i navega sense complexos per un mar d'onades de reciclatge, descodificant i pervertint el seu sentit inicial, i on elements personals i antics de Marga Ximenez seran també rescatats, envasats al buit i catalogats conjuntament, en un joc entre el caos i l'entropia.

«Em situo, doncs, en el tercer estadi d’aquesta reflexió de la ma de Marina Garcés. Entre les figures del seu pensament em quedo, ara, en la seva definició d’un món en comú, es a dir, la pregunta pel “nosaltres”.
Que és, de fet, la pregunta que teixeixen els heterònims de Marga Ximenez en les obres de l’exposició que ens ocupa.
M’he preguntat de què parlen Marga Ximenez i els seus heterònims. I crec que parlen de que el ser humà és més que un ser social. La seva condició és relacional. No podem dir “jo” sense que ressoni al mateix temps un “nosaltres”. Som un jo dilatat. Som persones implicades. La consciencia individual es conjuga en plural».
Maia Creu, del seu text “Els heterònims de Marga Ximenez com a figures de mediació” en el marc de l’exposició: “Heterònims: d’una intersecació de processos”

RECORREGUT
2017 - Centre d’Art MaristanySant Cugat del Vallès. Catalunya.

TEXTOS
CREUS, M - Els heteronims de Marga Ximenez com a figures de mediació. CAT PDF 66 Kb
Heterònims: d'una Intersecació de Processos. Catàleg. CAT CAS ENG PDF 2,5 Mb