Obres teixides

Obres teixides 1970-1990

Les obres que conformen aquest primer període de construcció del meu treball artístic, es troben en la cruïlla entre la genealogia materna, la meva professió com a dissenyadora d’estampats i el meu posterior encontre amb l’art del tapís que als anys vuitanta estava obrint noves vies d’exploració dins de l’art contemporani.

Seran primer el dibuix com a substrat, segon, el referent de la història i l’evolució del tapís, i finalment el teixit com a matèria i corporeïtat, els eixos de configuració d’aquesta primera etapa.

El tapís em va permetre acostar-me a l’escultura mentre la meva primera professió en el camp de la moda em va col·locar en un territori on el cos humà va formar part d’una manera cada cop més rellevant.

És posteriorment que els meus interessos en l’exploració amb el llenguatge tèxtil i tot el seu potencial creatiu i expressiu que tenia un paper determinant, es traslladen a la creació d’obres on la visualització de les problemàtiques socials i col·lectives que més em preocupen li prenen el protagonisme, com es pot veure en obres més recents.