Biografia

Viu i treballa a Barcelona. A partir de 1998 dirigeix, al costat de Nora Ancarola, MX Espai 1010, un espai d’art contemporani a Barcelona i amb qui també crea MX Edicions 1010 el 2004, que el 2008 rep el Premi a les iniciatives de l’Associació de Crítics d’Art de Catalunya.

Ha coordinat i comissariat, entre 1998 i 2016, les biennals internacionals d’art tèxtil contemporani de petit format per al MX Espai 1010. Anteriorment s’ha dedicat a l’ensenyament de l’art i al disseny d’estampats. El seu treball actual s’acompleix professionalment dins l’exploració de l’art  tèxtil i sobre la
pròpia identitat que la porta a un projecte amb la multiplicitat d’identitats i l’adopció d’heterònims i que, com a Yukimaro, Pia Remedios, Feliu Esteve o Col·lectiu Puntes, entre d’altres, ha exposat al Centre d’art Maristany de Sant Cugat a Catalunya, a la fira New Art i al MX Espai 1010 de Barcelona, a la galeria Esposta de Verona, a la Biennal de Tarragona 03, o a la Universitat de Belfast.

Ha realitzat estudis d’art a Barcelona i Londres. El 2002 és Menció Especial a la Biennal d’art de Tarragona. També ha sigut  Premi Nacional de Disseny d’Estampats i ha participat a les Biennals de Lausanne, Polonia i Vicenza.

Biografia ampliada. 102 Kb.

Últims projectes realitzats
2021 – Instal·lació “Fils de reparació” al Museu d’art de Cerdanya, Catalunya.
2017 – “Heterònims: d’una intersecació de processos”, al Centre d’Art Maristany de Sant Cugat a Catalunya.
2005 – al CCDFB amb “Deposeu les armes”, en homenatge a Bertha von Suttner, amb gravats de Käthe Kollwitz.
Conjuntament amb Nora Ancarola han presentat “Trilogia de la privadesa”, un projecte gestat entre 2004 i 2013 que itinera per l’Interior Bodega de Barcelona, el SKC de Belgrad, la galeria Zenit de Copenhagen, el TPK de l’Hospitalet i el Centre Roca Umbert a Granollers, a la sala Marsà de Tàrrega, a Carta d’Arte de Catania a Sicilia, al Centre Cote-des-Nieges a Montreal, Canadà, a Tinglado 2 de Tarragona, a l’Institut d’Estudis Illerdencs de Lleida, i a l’Arts Santa Mònica de Barcelona.
2003 – “Continents”, amb Yukimaro, galeria MX Espai, Barcelona.
2001 – “Bodegons de premsa”. Galeria MX Espai, Barcelona.
2000 – “La vuitena arma”, galeria La Xina A.R.T., Barcelona.

Aspecte d’un racó del taller.