2018-19 En residència

2017-2018

2018-19 En residència

21-27/5/2019 - “Transformem el Plom. Moments Plata”.
Nora Ancarola i Marga Ximenez “En residencia” a l’Institut Escola Antaviana amb els alumnes Nerea Abolafia, Faith Apata, Izan Arnainz, Hajar Benhida, Mercè Guiset, Adrià Gutiérrez, Ainhoa Herrera, Lucía Jiménez, Sol Manzano, Núria Martínez, Iker Nonura, Natalia Oliver, Andrés Ponce, Ainara Ramírez, Natalia Rivero, Mar Rubio, Pahola Sánchez, Andrea Segura, Estela Torrado, i els professors Jorge Carrasco i Carme Salinas (docents).

Al llarg del curs 2018-19 un grup d’alumnes de 2n d’ESO de l’Institut Escola Antaviana, han estat treballant amb les creadores Nora Ancarola i Marga Ximénez, en el marc del projecte “En residència”. Al llarg del curs, i de manera setmanal, alumnes i creadores han estat immersos en un procés de creació, que culmina amb aquesta exposició.

El projecte realitzat reflexiona sobre les migracions i les seves conseqüències vitals, sobre les petites històries que defineixen l’encaix entre les trajectòries individuals i els esdeveniments col·lectius i, en què, la mirada de l’altre esdevé el punt de partida per comprendre realitats compartides.

Realitzat en el marc de la 10a edició de Creadors “En residència”  als instituts de Barcelona, un programa de l’Institut de Cultura de Barcelona i del Consorci d’Educació de Barcelona, ideat en cooperació amb l’Associació A Bao A Qu. La residència de Nora Ancarola i Marga Ximenez a l’Institut Escola Antaviana és comissariada i coordinada per l'Associació A Bao A Qu.

RECORREGUT
Centre Arts Santa Mònica de Barcelona. Sala Balcó. La Rambla, 7. 08002 Barcelona.

ENLLAÇOS
En residència
Exposició En residència. CAS.